Ediția 2018 a Forumului de afaceri al Parteneriatului estic: înscrieți-vă acum la evenimentul important de la Viena

Ediția 2018 a Forumului de afaceri al EaP
06/12/2018

Ediția 2018 a Forumului de afaceri al Parteneriatului estic va avea loc la Viena în 6 decembrie, fiind organizată de președinția austriacă a Consiliului UE.

Forumul și platforma de matchmaking B2B le vor da ocazia reprezentanților companiilor, experților și instituțiilor publice din statele membre ale UE și din cele șase țări membre ale Parteneriatului estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina) să facă schimb de cunoștințe și de opinii în domeniul eficienței energetice și al energiei regenerabile, precum și în domeniul TI și al pieței digitale

Conferința este gratuită. Se recomandă înregistrarea în avans pentru garantarea participării și a întrunirilor B2B relevante. Termenul-limită pentru înregistrare este 30 noiembrie.

Sesiunea de dimineață va include două paneluri:

  • Eficiența energetică și energia regenerabilă
    Participanții vor avea ocazia de a face schimb de informații în domeniul eficienței energetice, al utilizării durabile a energiei și al energiei regenerabile. Acest panel se va concentra pe integrarea noilor tehnologii în dezvoltarea surselor de energie regenerabile – ce acțiuni s-au întreprins deja, care sunt tendințele actuale și ce activități vor fi esențiale în viitor.
  • TI și piețele digitale
    Digitalizarea creează oportunități noi și deschide piețe noi, tehnologiile digitale având un impact semnificativ în toate domeniile de cooperare economică și politică din cadrul Parteneriatului estic. Prezentările și discuția din cadrul panelului se vor concentra pe oportunitățile de pe piața unică digitală, pe conectivitatea în bandă largă și pe investițiile din sectorul privat.

După-amiaza va fi dedicată întâlnirilor de matchmaking B2B. Cu ajutorul instrumentului de matchmaking „b2match”, participanții pot rezerva întâlniri B2B individuale cu oaspeți din țară și internaționali sau cu responsabili comerciali din cadrul Advantage Austria.

Pentru a afla mai multe despre agenda evenimentului, faceți clic aici.

Data

6.12.2018, 9.00-18.00

Participare

Se recomandă înregistrarea în avans pentru garantarea participării și a întrunirilor B2B relevante. 

Termenul-limită pentru înregistrare este 30 noiembrie.

Conferința este gratuită. 

Adresa: 
Camera Economică Federală a Austriei (Wirtschaftskammer Österreich)
Wiedner Hauptstraße 63
1040 Viena
Austria